<--! -->

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Επαναδιατυπωση απο το ΥΠΕΚΑ της διαταξης για το φραγμα του Αγ. Νικολαου

Εκδήλωση – συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε χθες η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών με θέμα: “Ο Άραχθος και το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας  βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο”.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε από κοινού συνάντηση των βουλευτών της Ηπείρου, της Πανηπειρωτικής, των Δημάρχων της περιοχής, της Ομοσπονδίας  Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών και του Συλλόγου Προστασίας Αράχθου με τον Υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου,  αναγνώρισε τη βασιμότητα των ενστάσεων των παρισταμένων και του συνόλου των φορέων της περιοχής, σχετικά με την κατασκευή του φράγματος στη θέση “Άγιος Νικόλαος” επί του ποταμού Αράχθου, ανακοίνωσε την αναδιατύπωση του σχετικού άρθρου και διένειμε το κείμενο της νέας διάταξης, που πρόκειται να συζητηθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Οι παριστάμενοι επιφυλάχθηκαν για την προσεκτική μελέτη της νέας διάταξης, ενώ ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Οικονόμου, σύμφωνα με  τα όσα αργά χθες βράδυ δήλωσε, εξέφρασε εξ’ αρχής τη διαφωνία του και με την επαναδιατυπωμένη διάταξη.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More