<--! -->

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πρεμιερα αποψε απο το Δημοτικο Θεατρο

Ο «Μικρός Έγιολφ», το αριστουργηματικό έργο του Ερρίκου Ίψεν παρουσιάζει φέτος η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων.

Το ΔΗΠΕΘΕ, συμπληρώνοντας τον 29ο χρόνο της λειτουργίας του, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στις εννέα το βράδυ, με ένα αριστουργηματικό έργο, που χαρακτηρίζεται από ανατροπές, ανασφάλειες, ενοχές και από την διαχρονική αναζήτηση του ανθρώπου για το απόλυτο.

Το ΔΗΠΕΘΕ, με τις παραστάσεις που έχει ανεβάσει την τελευταία χρονιά, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της περιοχής κι όχι μόνο, να συγκινήσει και να γοητεύσει.

Η διοίκηση του Θεάτρου, οι καλλιτέχνες και οι όλοι οι εργαζόμενοι, κάνοντας μία συντονισμένη προσπάθεια, δημιουργούν τις συνθήκες παρουσίασης αξιόλογων παραστάσεων κι ενός πολιτιστικού προϊόντος υψηλών προδιαγραφών.

Οι παραστάσεις του Μικρού Έγιολφ θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και θα δίνονται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ., ενώ την Κυριακή θα αρχίζουν στις 8.00 μ.μ.

Η τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ γενική είσοδος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει και η διανομή δωρεάν εισιτηρίων από την Εργατική Εστία. Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο και στα γραφεία του Θεάτρου (Παπάζογλου & Αραβαντινού γωνία) Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8 π.μ. έως 3 μ.μ. Το ταμείο του θεάτρου λειτουργεί μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More