<--! -->

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τα Logistics στην Περιφερεια, συνεδριο της EEL στα Ιωαννινα

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) για το 2012 πραγματοποιείται στις 23 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα με θέμα: «Ήπειρος - Τα Logistics στην Περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη».

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Yπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνστικότητας & Ναυτιλίας, του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, του ITS HELAS και της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από το Forum αυτό, το οποίο θα ξεκινήσει τις εργασίες του με την παρουσίαση του Master Plan της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, ο Σύνδεσμός μας φιλοδοξεί να αναδείξει το ρόλο των logistics στην ανάπτυξη της περιφέρειας της Ηπείρου προς όφελος της εθνικής οικονομίας.

Κεντρικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης είναι:

> Τα Logistics στην Πράξη,
> Συνδυασμένες Μεταφορές – Εμπορευματικά Κέντρα,
> Τηλεματική, Τεχνολογίες Αιχμής.

Στο Forum συμμετέχουν φορείς, μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Την Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν οι κκ. Χρήστος Μήτσης, Αντιπρόεδρος Operations EEL & Εμπορικός Διευθυντής Doka Hellas Α.Ε., Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ EEL & Logistics Manager, Alpha Grissin Α.Ε. και Γιάννης Αλούπης, Μέλος ΔΣ ΕΕL & Διευθυντής Logistics, Chipita A.E.

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της ΕΕL είναι η εταιρεία Jungheinrich

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι: GS1 Association Greece & Greenwoods Ltd Insurance Brokers

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: Κέρδος, Supply Chain & Logistics, Cargo Plus, ITV Ιωάννινα TV, Πρώτο Κανάλι, NRG Radio 101.5, Melody 9.49, Epirus on line, Πρωινά Νέα, Ανεξάρτητος, Ελευθερία, Ενημέρωση, www.fmvoice.gr, www.supply-chain.gr.

Το Forum Επιχειρηματιών θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

Οι εργασίες του θα ξεκινήσουν στις 14.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More