<--! -->

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Με Κουεβας στους "16" ο ΠΑΣ

Την πρόκρισή τους στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που με γκολ του Κουέβας επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο.

Μία ακόμα ομάδα της Super League προχωράει στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο λόγος για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Διαγόρα χωρίς πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αίαντας έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πολύ γρήγορα με τον Κουέβας να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το κόρνερ του Κυριάκου και την αμυντική αδράνεια, ανοίγοντας το σκορ από πολύ κοντά.

Οι γιαννιώτες, που ήταν κυρίαρχοι άγγιξαν το 2-0, αλλά ο Κυριάκος στο 37' σημάδεψε το δοκάρι. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αναστασιάδη δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και τελικά να προκριθούν στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Μπακάλης, Καρπαθάκης (78' Τσίτσι), Χατζηκοσμάς, Μπαούρης, Λερογιάννης (68' λ.τρ. Επιφανής).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (46' Κεϊτά), Ντάσιος, Μιχαήλ, Κυριάκος (70' Τζάνης), Σκούφαλης, Κουέβας.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More