<--! -->

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Ημερες Σταδιοδρομιας & Βραβεια Επιχειρηματικοτητας απο το Πανεπιστημιο Ιωαννινων

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς την τοπική επιχειρηματική κοινωνία για συμμετοχή στις εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ:

Χτίζοντας σχέσεις συνεργασίας με την τοπική επιχειρηματική κοινωνία

&

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

που διοργανώνει την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο
Ηπείρου (ΕΤΕΠΗ).

Ι. ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας είναι ιδιαίτερα σημαντικές εκδηλώσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Ειδικότερα, η εκδήλωση «Ημέρα Σταδιοδρομίας: Χτίζοντας σχέσεις συνεργασίας με την τοπική επιχειρηματική κοινωνία» αποσκοπεί στην:

Ενημέρωση των παραγωγικών φορέων της περιφέρειας Ηπείρου για το ρόλο και τις δράσεις της ΔΑΣΤΑ.
• Ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των επιχειρηματιών και των στελεχών της ΔΑΣΤΑ σχετικά με τις δράσεις της. Διεξαγωγή συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας.
• Ενημέρωση φοιτητών και αποφοίτων για τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην Ημέρα Σταδιοδρομίας.
• Δημιουργία ευκαιριών γνωριμίας και συνομιλίας μεταξύ φοιτητών/αποφοίτων και στελεχών των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
• Διεξαγωγή συνεντεύξεων από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις με φοιτητές και αποφοίτους, που αναζητούν απασχόληση.


ΙΙ. ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας αποτελούν την τελική φάση του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας που οργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες φοιτητών που παρακολούθησαν τα μαθήματα επιχειρηματικότητας (στα Ιωάννινα και το Αγρίνιο), ενώ στην τελική φάση θα συμμετέχουν οι 8 επικρατέστερες ιδέες/σχέδια (σε σχέση με το βαθμό πληρότητας, καινοτομίας, εφικτότητας, βιωσιμότητας). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει η παρουσίαση των ιδεών/σχεδίων αυτών καθώς και η βράβευση των καλύτερων από επιτροπή αποτελούμενη από μέλη προερχόμενα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προσκαλεί την τοπική επιχειρηματική κοινωνία να συμμετάσχει στις δύο εκδηλώσεις– ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ & ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - με σκοπό την ανάπτυξη σταθερών και εποικοδομητικών σχέσεων συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο και την υποστήριξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των νέων.

Οι επιχειρήσεις και φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, (τηλ. 26510 07278 & 07479, fax: 26510 09095, e-mail: dasta@uoi.gr) το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο της Δομής, http://dasta.uoi.gr/

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται με την υποστήριξη του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More