<--! -->

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Προστιμα σε τρεις παικτες του ανακοινωσε ο ΠΑΣ

Πρόστιμα σε τρεις παίκτες ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα στους παίκτες ότι θα είναι αμείλικτη σε κρούσματα απειθαρχίας. Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΠΑΕ τιμώρησε τους Τόμας Ντε Βινσέντι, Ιμπραίμα Μπακαγιόκο και Έκτορ Λουίς Κουέβας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ντε Βινσέντι Τόμας: 16 Οκτωβρίου 2011, κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος σε εντολές του προπονητή ο ποδοσφαιριστής δυσανασχέτησε και κατόπιν εισήγησης του προπονητή του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Μπακαγιόκο Ιμπραίμα: 16 Οκτωβρίου 2011, α) για καθυστερημένη άφιξη στην συγκέντρωση της ομάδας για την αναχώρηση για το ξενοδοχείο, β) δεν υπάκουσε σε εντολή προπονητή για την μη χρήση κινητών τηλεφώνων πριν τον αγώνα, για τους παραπάνω λόγους του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

Κουέβας Έκτορ: 03 Νοεμβρίου 2011, α) για δηλώσεις που έκανε χωρίς την άδεια της διοίκησης και βάση του εσωτερικού κανονισμού, ο οποίος τις απαγορεύει, β) αναφερόμενος σε οικονομικά θέματα έθιξε το κύρος της ομάδος, για τους παραπάνω λόγους του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 500 ευρώ».

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More