<--! -->

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ξεφρενη καταδιωξη για δυο κλεφτες αυτοκινητων

Πολύωρο ανθρωποκυνηγητό και ριψοκίνδυνη καταδίωξη από τα Γιάννενα ως τα Τρίκαλα χρειάστηκαν για να μπει τέλος στην δράση ενός «ντουέτου» κακοποιών που έκλεβαν αυτοκίνητα και πινακίδες, προφανώς για να τα χρησιμοποιήσουν σε ληστείες.

Ο ένας από τους δράστες, που είναι Τούρκος, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας αλλά ο Έλληνας συνεργός του κατάφερε να ξεφύγει.

Όλα ξεκίνησαν από την πόλη των Ιωαννίνων, όπου οι δύο δράστες πήγαν με κλεμμένο Ι.Χ. και έκλεψαν ένα φορτηγάκι και τις πινακίδες κυκλοφορίας δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων. Έβαλαν το ένα ζευγάρι στο κλεμμένο φορτηγό και έφυγαν με προορισμό τα Τρίκαλα. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην επαρχιακή οδό Άρτας-Τρικάλων και ξεκίνησε η καταδίωξη. Μετά από ώρα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγάκι και συνέλαβαν τον οδηγό, που τους έδειξε ένα δελτίο αίτησης ασύλου και μία άδεια εργασίας στο όνομα Ιρανού.

Όμως, τα έγγραφα αποδείχθηκαν πλαστά και ο 45χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και ένας σουγιάς με μήκος λάμας 10 εκατοστών, αποκαλύφθηκε ότι ήταν Τούρκος χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και άδεια παραμονής στην χώρα. Έτσι, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ αναζητείται ο 52χρονος Έλληνας συνεργός του που εγκατέλειψε το κλεμμένο Ι.Χ. κοντά στο Μοσχόφυτο της Πύλης Τρικάλων.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More