<--! -->

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αυξημενες οι επιχορηγησεις σχολειων στο νεο Δημο Ιωαννιτων

Αυξημένες, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, είναι οι πιστώσεις για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων στο νέο Δήμο Ιωαννιτών. Η απόδοση των πιστώσεων αυτών, στο σύνολό τους και η χρηστή διαχείριση, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.

Αναλυτικά το ποσό που διατίθεται φέτος για τα λειτουργικά των σχολείων ανέρχεται στο ποσό του 1.357.309 ευρώ, ενώ κατά την προηγούμενη χρονιά το αντίστοιχο ποσό έφτανε στα 1.290.676 ευρώ.

Για τις επισκευές των σχολικών κτιρίων την τρέχουσα χρονιά διατέθηκε το ποσό των 172.500 χιλιάδων ευρώ ενώ την προηγούμενη το ποσό που είχε δοθεί έφτανε στις 117.900 χιλιάδες.

«Αποδίδουμε στα σχολεία το σύνολο των πιστώσεων που πρέπει να λάβουν χωρίς καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και με βάση τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία και στην κάλυψη των αναγκών, ειδικά τη χειμερινή περίοδο, όπου είναι αυξημένες», σημείωσε σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More