<--! -->

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στα 9,8 εκ. ευρω η προταση για τα Ολοκληρωμενα Σχεδια Αγροτικης Αναγεννησης

Στα 9,8 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός της πρότασης που προετοίμασε ο Δήμος Ιωαννιτών και θα υποβάλλει για ένταξη στα Ολοκληρωμένα Σχέδια Αγροτικής Αναγέννησης.

Στόχος της πρότασης είναι να καλυφθούν οι ανάγκες στα επιλέξιμα δημοτικά διαμερίσματα και να στηριχθούν οι αγροτικές περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου Ιωαννιτών με τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών.

Αναλυτικά ο προϋπολογισμός των προτεινόμενων έργων για τη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου ανέρχεται στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ.

Ο προϋπολογισμός των έργων για τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής ανέρχεται στο 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Για την Δημοτική Ενότητα Περάματος ο προϋπολογισμός των προτεινόμενων έργων φθάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ύψος των προτεινόμενων έργων για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας ανέρχεται στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρόταση του Δήμου Ιωαννιτών, πέραν των έργων αναπλάσεων, πεζοδρομήσεων και διαμορφώσεων χώρων, περιλαμβάνει ακόμη το έργο ανάπτυξη ενοποιημένου ηλεκτρονικού περιβάλλοντος ισότιμης πρόσβασης σε υπηρεσίες και ενθάρρυνσης ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στο πεδίο της σύγχρονης  αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, μέσω λειτουργικής ενοποίησης οπτικών και ασύρματων δικτυακών υποδομών με προϋπολογισμό 200 χιλιάδες ευρώ.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More