<--! -->

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ημεριδα για τον Εθελοντισμο στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011, διοργανώνουν ημερίδα για τον Εθελοντισμό, με τίτλο:

“Εθελοντής, ενεργός πολίτης στη δική σου πόλη”

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας», Με την αρωγή του Δήμου Ιωαννιτών

Το 2011, Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (Ε.Ε.Ε.), αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων, που αποτελούν μια από τις βασικές διαστάσεις της ενεργού συμμετοχής του πολίτη και της δημοκρατικής ζωής.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των νέων για τη συνεισφορά του εθελοντισμού ως πολύτιμη εμπειρία μάθησης, απόκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων και η προώθηση της διαγενεακής αλληλεγγύης.

Οι οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του εθελοντισμού και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην εν λόγω εκδήλωση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τηλ. 26510 08454, fax: 26510 08686, e-mail: career@uoi.gr, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More