<--! -->

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ανηλικοι σε κυκλωμα διακινησης ναρκωτικων

Δύο υποθέσεις ναρκωτικών εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων στις οποίες εμπλέκονται εννέα νεαρά άτομα έως 30 ετών, ανάμεσά τους μάλιστα δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία έκαναν διακίνηση ναρκωτικών.

Στην πρώτη υπόθεση, άνδρες της Δίωξης είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση σπίτι. Ένας νεαρός εξήλθε με μικροποσότητα χασίς. Στο ίδιο σπίτι διέμεναν τα δύο ανήλικα. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 γραμμάρια. Την ώρα που η επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη έφθασαν στο ίδιο σπίτι άλλα δύο νεαρά άτομα, τα οποία έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, ενώ κατείχαν και μικροποσότητα χασίς.

Στη δεύτερη περίπτωση, πάλι κατά τη διάρκεια παρακολούθησης, από οικία εξήλθε  φοιτητής, ο οποίος είχε στην κατοχή του 150 γραμμάρια χασίς. Στο διαμέρισμα ήταν άλλοι δύο φοιτητές και από την έρευνα που έγινε βρέθηκαν άλλα 200 γραμμάρια και μία ζυγαριά ακριβείας. Όπως προέκυψε από την προανάκριση την ποσότητα την είχαν προμηθευτεί από άτομο στην Ανατολή, το οποίο επίσης συνελήφθη. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα διακόσια περίπου γραμμάρια χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας. Οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι ήταν φοιτητές.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More