<--! -->

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Φιλοξενια σε Δανους μαθητες στον ΠΑΣ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κόντρα στην Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή, είχαν μαθητές από την Δανία.

Συγκεκριμένα το 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων το οποίο συμμετέχει στο διακρατικό πρόγραμμα δια βίου μάθησης European C.I.T.I.Z.E.N.S "Copengagen - Ιοαννινα Τοward Implementing a Zealous European Network for Sustainability" είχε την χαρά να φιλοξενήσει από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα μαθητές από το Freinetskolen της Κοπεγχάγης.

Οι Δανοί μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές της, ενώ ο Διευθυντής Marketing της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Νίκος Ουλάσογλου σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προγράμματος κ. Χρήστο Πασιά έδωσε την δυνατότητα στους μαθητές του εν λόγω σχολείου να φιλοξενηθούν στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα.

Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στην Μαθητική - Παιδική Κερκίδα, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τους προσέφερε και προϊόντα των εταιρειών - χορηγών κάνοντας τους να νιώθουν οικεία απολαμβάνοντας μάλιστα και την νίκη της αγαπημένης μας ομάδας κόντρα στους "Φαίακες".

Το 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων μέσω της Διευθύντριας των καθηγητών, των μαθητών και των υπεύθυνων του προγράμματος για την φιλοξενία των Δανών μαθητών, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την άψογη φιλοξενεία. Την επιστολή μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More