<--! -->

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχιζονται οι επιτυχημενες συμμετοχες του Ν.Ο.Ι. σε Kωπηλατικες διοργανωσεις

Σε αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται εντός των συνόρων της χώρας μας εξακολουθούν να δίνουν το «παρών» μικροί και μεγάλοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, μετά τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις που γεύτηκε φέτος η Γιαννιώτικη Κωπηλασία. Κοινή συνισταμένη των εμφανίσεών τους πάντως παραμένουν οι επιτυχίες που οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. εξακολουθούν να κατακτούν με αμείωτο ρυθμό.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων επέστρεψε με δύο πρωτιές και δύο χρυσά μετάλλια απ’ τους πρόσφατους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας που διεξήγαγε ο Ναυτικός Όμιλος Σαλαμίνας, στους οποίους έλαβαν μέρος σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα. Μία πρώτη θέση και το αντίστοιχο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κων/νος Βαρδάκας και Σπύρος Αντώνης στο Διπλό Σκιφ αρχαρίων Παίδων, ενώ άλλη μία πρωτιά εξασφάλισε για το Ν.Ο.Ι. ο Χρυσόστομος Βουκουβάλας στο Σκιφ της ίδιας κατηγορίας.

Παράλληλα, ο Ν.Ο.Ι. συμμετείχε με μία Τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου Ανδρών στους πρόσφατους διεθνείς αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Η Γιαννιώτικη βάρκα που αποτελούνταν από τους αθλητές Χρήστο Κουτσιαύτη, Ευριπίδη Σκλιβανίτη, Βασίλη Νταλαμάγκα και Αποστόλη Λαμπρίδη κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορίας της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More