<--! -->

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συγχαρητηριο Μηνυμα της Γενικης Γραμματεα για τους Επιτυχοντες Μαθητες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χωρας

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα σε μήνυμά της προς τους επιτυχόντες τονίζει τα εξής:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, που με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είμαι βέβαιη, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον της περιοχής.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος το στόχο τους και τους οποίους περιμένει μια δεύτερη προσπάθεια αλλά και πολλές άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που με τη στήριξη και τη συμπαράσταση που τους παρείχαν, συνέβαλαν στην επίτευξη της επιτυχίας.

Δικό μας χρέος, αποτελεί η διασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή των νέων μας, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, μέσα από την εξασφάλιση προοπτικών μιας επιτυχημένης καριέρας, ως επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τόπο καταγωγής τους.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλωσορίσω και να ευχηθώ καλή διαμονή και καλές σπουδές, στους νεοεισαχθέντες φοιτητές των σχολών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ που εδρεύουν στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία. Καλή πρόοδο στις σπουδές σας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More