<--! -->

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Συλληψη δυο ημεδαπων για πωληση ναρκωτικων

Συνελήφθησαν χθες (25-07-2011) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  Ιωαννίνων, δύο (2)  ημεδαποί, ηλικίας  31 και 42 ετών αντίστοιχα, για πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επαφές  αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ο οποίος παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής με τον 31χρονο δράστη, συμφωνήθηκε η πώληση ποσότητας ηρωϊνης βάρους (150) γραμμαρίων αντί του χρηματικού ποσού των 4000 ευρώ και καθορίστηκε τόπος συνάντησης με τον 42χρονο δράστη όπου θα  γινόταν η συναλλαγή.
Στο προκαθορισμένο σημείο  συνάντησης στην πόλη των Τρικάλων, εμφανίστηκε ο 42χρονος δράστης, επιβαίνων σε μοτοποδήλατο με συνεπιβάτη ανήλικο άτομο, ηλικίας 10 ετών και παρέδωσε  στον αστυνομικό – «αγοραστή» την προσυμφωνηθείσα ποσότητα ηρωϊνης βάρους (154,5) γραμμαρίων. Κατά τη στιγμή της παράδοσης των χρημάτων αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας ταχύτητα με το μοτοποδήλατο και  προσέκρουσε στο υπηρεσιακό όχημα,  με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ανήλικου συνεπιβάτη  και την πρόκληση φθορών στο υπηρεσιακό όχημα.
Ο τραυματισθείς ανήλικος, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δεν έχει συμμετοχή στην υπόθεση,  διακομίσθηκε στο νοσοκομείο  για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 42χρονου δράστη, βρέθηκαν μία (1) ζυγαριά ακριβείας και δύο νάϋλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωϊνης συνολικού βάρους βάρους (32,9) γραμμαρίων.
Σε έρευνα στην οικία του 31χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.
Οι ναρκωτικές ουσίες  και η  ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών     Τρικάλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More