<--! -->

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Φιλικη νικη του ΠΑΣ επι της αραβικης Αλ Αιν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς στο δεύτερο φιλικό του επί Αυστριακού εδάφους επικράτησε με 3-1 της Αλ Αίν του Νάτσο Σκόκο. Τζημόπουλος, Τζάνης και Μπεσέρα τα γκολ της ομάδας της Ηπείρου. Ο Σκόκο με πέναλτι το γκολ της Αλ Αίν

Σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της Superleague, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία στο δεύτερο φιλικό της επί Αυστριακού εδάφους.

Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Νάτσο Σκόκο της Αλ Αίν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Σβατς του Τιρόλο με σκόρερ τους Τζημόπουλο, Τζάνη και Μπεσέρα.

Ο Βέλγος προπονητής του ΠΑΣ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και σίγουρα έμεινε αρκετά ικανοποιημένος κυρίως από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 28', όταν μετά από κόρνερ του Κυριακού από αριστερά ο Τζημόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ο Ταμπάσης ανέτρεψε τον Μάλαλα που πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.

Δεκαεπτά λεπτά αργότερα (67'), μετά από λάθος του τερματοφύλακα Σουλεϊμαν του οποίου έφυγε η μπάλα σε γέμισμα στην περιοχή, ο Τζάνης το εκμεταλλεύτηκε και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-1 για τον ΠΑΣ.

Στο 69', μετά από νέο λάθος από τον τερματοφύλακα, αυτή τη φορά του Σάλεμ που μπήκε στον αγώνα, ο Μπεσέρα το εκμεταλλεύτηκε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέργκους, Ντάσιο, Λιλα, Μιχαήλ, Κυριακός, Τζημόπουλος, Βίλα, Ντε Βισέντι, Χουτ, Τσάνης, Κούεβας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ταμπάσης, Τζάνης, Πάντος, Πατσατζόγλου, Μπεσέρα, Κώτσιος, Κειτά, Μαργαρίτης, Οικονόμου, Γεωργίου.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More