<--! -->

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

1,5 εκ. ευρω για την υδρευση της Ανατολης

Την ένταξη του έργου «Ολοκλήρωση αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Κοινότητας Ανατολής» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας- Στερεάς- Ηπείρου και στον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου» ενέκρινε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Δικαιούχος είναι ο Δήμος Ιωαννιτών και ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1.550.000 ευρώ.

Η πρόταση η οποία εγκρίθηκε και θα περάσει άμεσα στο στάδιο της υλοποίησης προβλέπει την αντικατάσταση 11.209 μέτρων εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε τμήμα της νέας επέκτασης σχεδίου του τοπικού διαμερίσματος της Ανατολής. Πιο συγκεκριμένα η αντικατάσταση του δικτύου θα γίνει στο τμήμα που περιβάλλεται από τις οδούς Σταδίου, Αγίας Σοφίας, Λεωφόρο Ειρήνης και Λεωφόρο Ιωνίας.

Το έργο αυτό θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με τα όσα εκτελέστηκαν και θα περιορίσει στο μέγιστο βαθμό τις απώλειες νερού στην περιοχή.

Η Δημοτική Αρχή, είχε δεσμευτεί για ισότιμη αντιμετώπιση όλων των διαμερισμάτων του νέου Δήμου και στις προτεραιότητές της είναι η επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν, ειδικά στον τομέα των υποδομών.

Με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, τόσο στην ύδρευση όσο και στην αποχέτευση, θέτει τις βάσεις για έργα πνοής, τα οποία θα απαντήσουν αποτελεσματικά όχι μόνο στα σημερινά προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα της επόμενης δεκαετίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More