<--! -->

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συγκεντρωσεις και πορειες χθες στα Γιαννινα εναντια στο μεσοπρoθεσμο


Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι εργαζόμενου στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα πραγματοποίησαν χθες στα Γιάννινα συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και στο πλαίσιο της 48ωρης Γενικής απεργίας που είχαν κηρύξει  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με την συμμετοχή του ΠΑΜΕ.

Εργατικό Κέντρο και Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης ομάδα διαδηλωτών παρέμεινε για αρκετή ώρα συμβολικά περιμετρικά του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Φασούλης τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις αντιδρώντας στα μέτρα που φέρουν την κατάρρευση της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μιχάλης Τζίμας υπογράμμισε πώς πρέπει όλοι να παλέψουν ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης της Ε.Ε και του ΔΝΤ που θα πλήξουν κάθε παραγωγική διαδικασία .

Παράλληλα ομάδες πολιτών πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη του Δημοτικού Ραδιοφώνου για 2 ώρες.

Επίσης πορεία προς το κέντρο της πόλης και στην συνέχεια προς την πλατεία

Πάργης και την οδό Χαριλάου Τρικούπη που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ξεκινώντας από το Δημαρχείο.

Σε δηλώσεις του το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Στάθης Βαμβέτσος τόνισε την συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις καλώντας τους παράλληλα να στείλουν ένα μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και της στάσης των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More