<--! -->

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Περιηγηση και διελευση Κλασσικων Οχηματων MG στα Ιωαννινα

Η Ιταλική Λέσχη MG με συνδιοργανώτρια την Ελληνική λέσχη Κλασικών MG διοργανώνει  διεθνή περιήγηση στην Ήπειρο και στη Βόρεια Ελλάδα μεταξύ 25 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2011, με κλασσικά οχήματα MG.

Η περιήγηση στην περιοχή μας θα γίνει με τη συνδρομή του Δήμου Ιωαννιτών και του Τομέα Τουρισμού, οι υπεύθυνοι του οποίου ήδη έχουν ολοκληρώσει τη σχετική προετοιμασία.

Τα κλασσικά αυτοκίνητα MG από τα μέρη που διέρχονται αποτελούν πόλο έλξης και αντικείμενο θαυμασμού για τους περισσότερους ανθρώπους,  ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.

Η περιήγηση στην Ήπειρο θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουνίου. Η πομπή αναμένεται να φτάσει στα Ιωάννινα περίπου στις 12 το μεσημέρι, όπου με την βοήθεια της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας, θα περιηγηθεί στη πόλη και στη συνέχεια όλα τα αυτοκίνητα θα εκτεθούν έως το απόγευμα, σταθμεύοντας επί της Δωδώνης, έναντι της πρώην Νομαρχίας, μπροστά από την πλατεία Πύρρου.

Οι επισκέπτες θα διανυκτερεύσουν στα Γιάννινα και θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής μέσω Μετσόβου (προβλέπεται στάση) για την Καλαμπάκα και με κατάληξη το Λιτόχωρο Πιερίας.

Η φιλοξενία - διαμονή , ξενάγηση, περιήγηση και η διέλευση αυτών των οχημάτων και των πληρωμάτων τους στη πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί μια άριστη ευκαιρία και αφορμή για την καλύτερη και πληρέστερη προβολή της περιοχής μας.

Η εν λόγω περιήγηση που  είναι η δεύτερη του είδους μετά τον διεθνή Γύρο της Πελοποννήσου τον Μάιο του 2005 και θα έχει και δημοσιογραφική κάλυψη τόσο από τον ειδικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όσο και από σχετικό συνδρομητικό κανάλι, δημοσιεύσεις και φωτογραφίες στο Ιντερνέτ κ.α.

Στην περιήγηση αυτή θα συμμετέχουν 55 κλασσικά οχήματα  εκ των οποίων το 35% θα είναι προπολεμικά, ενώ η πλειοψηφία των υπολοίπων θα είναι κλασσικά οχήματα των δεκαετιών του 1940, 1950, 1960, & 1970. Τα πληρώματα είναι άνθρωποι ανωτέρου μορφωτικού, κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου που προέρχονται όχι μόνον απ’ όλη την Ευρώπη, αλλά και άλλους ηπείρους.

Πλέον των πληρωμάτων των οχημάτων την περιήγηση θα συνοδεύουν περίπου 110 άτομα, μέλη, φίλοι και οικείοι της λέσχης.

Η διεθνής οικογένεια των φίλων και ιδιοκτητών κλασσικών MG αριθμεί πάνω από 50.000 ενεργά μέλη και στις 5 ηπείρους , ενώ στηρίζεται και προβάλλεται από τις δύο μεγαλύτερες Λέσχες παγκοσμίως που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο (www.mgc.co.ulk & www.mgowenersclub.co.uk).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More