<--! -->

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στο Δημαρχειο Ιωαννινων ο πεζοπορος Γιαννης Φιλιππιδης

Το δημαρχείο Ιωαννίνων αποτέλεσε σήμερα σταθμό της μεγάλης διαδρομής του πεζοπόρου Γιάννη Φιλιππίδη. Ο Γιάννης Φιλιππίδης ξεκίνησε στις 5 Μάιου από την Ορεστιάδα με σκοπό να διανύσει περπατώντας 42 νομούς της χώρας, προωθώντας τα μηνύματα της δωρεάς οργάνων και ιστών, της εθελοντικής αιμοδοσίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει διανύσει 1900 χιλιόμετρα, από τα 5.200 που είναι το σύνολο της διαδρομής, με τελευταίο σταθμό τη Σητεία της Κρήτης.

Στο δημαρχείο τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Γιωτίτσας, ο οποίος του ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο για την ολοκλήρωση της αποστολής που ανέλαβε.

«Ο κ. Φιλιππίδης μεταφέρει τρία πολύ σπουδαία μηνύματα. Τρία μηνύματα που έχουν εξαιρετική σημασία στις μέρες μας και πρέπει να γίνουν μηνύματα όλης της κοινωνίας», σημείωσε στις δηλώσεις του ο κ. Γιωτίτσας.

Ο κ. Φιλιππίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποδοχή που του έγινε και σημείωσε πως στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία, στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αγάπης, τα οποία είναι απαραίτητα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More