<--! -->

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σε εφαρμογη οι κυκλοφοριακες αλλαγες στην Κεναν Μεσαρε

Σε εφαρμογή τέθηκαν από σήμερα οι κυκλοφοριακές αλλαγές στην Κενάν Μεσαρέ, όπως είχε αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν καθορισμού ορίου ταχύτητας στα 50 χιλιόμετρα και καθημερινούς ελέγχους από την Τροχαία και προσωρινή ρύθμιση στον κόμβο Νικοπόλεως.

Η ρύθμιση αφορά σε απαγόρευση αριστερής στροφής προς Κενάν Μεσαρέ και κατεύθυνση των οχημάτων προς κυκλικό κόμβο με παράλληλη παραχώρηση προτεραιότητας στην αριστερή στροφή προς Νικοπόλεως.

Η προσωρινή ρύθμιση θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για χρονικό διάστημα δύο μηνών. Τα αποτελέσματά της θα αξιολογηθούν και θα αποφασιστεί η τοποθέτηση ή μη φωτεινών σηματοδοτών, όπως είχε αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί την Τροχαία για την συνεργασία που υπάρχει, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα σε έναν από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.

Ζητά από τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συνεργάζονται με τους αστυνομικούς για την αποφυγή προβλημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More