<--! -->

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κατά προτεραιότητα εργασίες ύδρευσης στην Αμφιθέα

Σε βλάβη που υπέστη το δίκτυο του ΣΥΔΚΛΙ, κοντά στο Πέραμα, οφείλεται η πολύωρη διακοπή νερού που σημειώθηκε στο Τοπικό Διαμέρισμα της Αμφιθέας. Η βλάβη αποκαταστάθηκε νωρίς το πρωί.

Πέραν αυτού, το Τοπικό Διαμέρισμα της Αμφιθέας, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, εδώ και πολλά χρόνια. Η υπερσυγκέντρωση αλάτων στους σωλήνες έχει αχρηστεύσει ουσιαστικά το δίκτυο, με αποτέλεσμα στα περισσότερα σπίτια να φτάνει πολύ λίγο νερό και με χαμηλή πίεση, ενώ σε κάποια, κατά τη θερινή περίοδο, δεν φτάνει καθόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ, στην τελευταία του συνεδρίαση, συζήτησε αναλυτικά το πρόβλημα και αποφάσισε να παρέμβει κατά προτεραιότητα.

Έτσι θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του δικτύου, συνολικού μήκους 1200 μέτρων, ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Η παρέμβαση αυτή θα γίνει άμεσα και πριν ξεκινήσει το μεγάλο έργο υδροδότησης του Περάματος, στο οποίο περιλαμβάνονται εργασίες και στο τοπικό διαμέρισμα της Αμφιθέας.

Με τον τρόπο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ και η Δημοτική Αρχή ανταποκρίνονται σε ένα δίκαιο και εύλογο αίτημα των κατοίκων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More