<--! -->

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στη μεθόριο

Βροχή  από σκάγια δέχθηκε μια περιπολία  συνοριακών φυλάκων από το τμήμα της Καστανής Ιωαννίνων, όταν κλήθηκαν να κάνουν έλεγχο σε ένα σπίτι στο ακριτικό χωριό της Αγίας Μαρίνας Πωγωνίου, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα! Με κίνδυνο της ζωής τους, οι συνοριοφύλακες παρέμειναν στην περιοχή περιμένοντας ενισχύσεις.

Λίγη  ώρα αργότερα, στο χωριό έφτασαν  μια διμοιρία των ΜΑΤ και άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν ολονύχτιες έρευνες, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες που είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα μια γυναίκα τηλεφώνησε από την περιοχή της Κάτω Λάβδανης στην Αστυνομία και ενημέρωσε ότι δύο Αλβανοί με ματωμένα ρούχα κινούνταν ύποπτα.

Αυτή  τη φορά, όμως, οι συνοριακοί φρουροί κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόπτους και να τους συλλάβουν. Όμως, δεν προέκυψαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είχαν σχέση με την επίθεση της προηγούμενης νύχτας κι έτσι διατάχθηκε απλώς η απέλασή τους. Μάλιστα, ο ένας από τους δυο κατηγορείται στην Αλβανία για την δολοφονία αστυνομικού!

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More