<--! -->

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αποκατάσταση βλάβης στον υποσταθμό της ΔΕΥΑΙ

Σοβαρή και εκτεταμένη βλάβη υπέστη ο υποσταθμός της ΔΕΥΑΙ στο πάρκο Κατσάρη (Ναυτάκια), η οποία επηρεάζει όλο το σύστημα άντλησης λυμάτων του αποχετευτικού δικτύου.

Το πρόβλημα είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια, όμως από την προηγούμενη δημοτική αρχή αντιμετωπίστηκε με προχειρότητα και επιπολαιότητα, καθώς κάθε φορά που ανέκυπτε διοχετεύονταν τα λύματα στη λίμνη.

Η σημερινή δημοτική αρχή και η διοίκηση της επιχείρησης, όσες φορές προέκυψε βλάβη τους τελευταίους πέντε μήνες επενέβη άμεσα σε παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αντλιοστασίου, θέλοντας έτσι να διαφυλάξει τη λίμνη και το φυσικό περιβάλλον αλλά και τη δημόσια υγεία.

Αυτή τη φορά η ζημιά που έχει σημειωθεί απαιτεί εκτεταμένες εργασίες, για τις οποίες είναι απαραίτητη η διακοπή νερού.

Η διακοπή θα σημειωθεί την Πέμπτη, σε όλο το τμήμα της πόλης που εξυπηρετείται από το συγκεκριμένο «μέτωπο» του αποχετευτικού δικτύου (θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση από τη ΔΕΥΑΙ με τις ώρες και το χρόνο διακοπών) ώστε να μπορέσουν να παρέμβουν οι τεχνικοί και να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Ο υποσταθμός και το σύστημα άντλησης θα λειτουργούν πλήρως το πρωί της Παρασκευής κι έτσι ένα σοβαρό πρόβλημα, που έχει ταλαιπωρήσει την παραλίμνιο και τους κατοίκους της περιοχής, θα έχει λυθεί οριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More