<--! -->

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Με στόχο το βάθρο τρέχουν στο Μόναχο οι Γ. Τσίλης, Γ Τζιάλλας και Β. Τζανίνης


Τριπλή είναι η εκπροσώπηση της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη διεθνή διοργάνωση του αθλήματος για τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για τον πρώτο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μόναχο της Γερμανίας από αύριο και ως την ερχόμενη Κυριακή.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα τρέξουν με τα χρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας και οι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Βασίλης Τζανίνης. Βασικός στόχος να ανέβουν στο βάθρο παρέα με τα πληρώματά τους, κάνοντας έτσι μία καλή αρχή για την φετινή χρονιά, μέσα στην οποία θα κριθούν και οι προκρίσεις για την Ολυμπιάδα του 2012. Συνολικά η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 16 αθλητές.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μόναχο είναι η πρώτη σημαντική διοργάνωση της χρονιάς και αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε καταρχήν στον τελικό και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο», δήλωσε ο Γ. Τσίλης λίγο πριν αναχωρήσει για την Γερμανική πόλη. Ο ίδιος θα αγωνιστεί με το πλήρωμα της Τετρακώπου άνευ Ανδρών. Αναφερόμενος στην φετινή προετοιμασία ο Γιαννιώτης πρωταθλητής χαρακτήρισε δύσκολη την προπόνηση που έχουν κάνει, σημείωσε όμως ότι πάει καλά και γι’ αυτό θα έχει αποτέλεσμα. «Κυνηγάμε μετάλλια και βασικός μας στόχος για το 2011 είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε δηλώσεις του και ο Γιώργος Τζιάλλας, ο οποίος επίσης θα τρέξει στο Μόναχο με την Τετράκωπο άνευ Ανδρών. «Σιγά – σιγά μπαίνουμε στην αγωνιστική περίοδο. Ήδη περάσαμε ένα δοκιμαστικό στο Έσσεν και είμαι ευχαριστημένος απ’ το αποτέλεσμα. Στο Μόναχο ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια αξιόλογη παρουσία», δήλωσε ο πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι., χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα τον συγκεκριμένο αγώνα κρίσιμο για την συνέχεια. «Είμαστε πανέτοιμοι για πρόκριση στο Λονδίνο, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο», κατέληξε ο Τζιάλλας.

Ο τρίτος πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. που θα τρέξει στο Μόναχο, ο Βασίλης Τζανίνης, θα αγωνιστεί στο Διπλό Σκιφ Ανδρών με τον Δ. Αγγελόπουλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More