<--! -->

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Εργασίες αποκατάστασης ύδρευσης στο Κολωνιάτι

Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια ταλαιπωρίας, επιλύεται για τους κατοίκους στον οικισμό Κολωνιάτι, το σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετώπιζαν.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος, που έχει στην ευθύνη του την περιοχή, είχε ενημερώσει το Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο για την κατάσταση και στη συνέχεια το πρόβλημα είχαν μεταφέρει και οι ίδιοι οι κάτοικοι του οικισμού.

Από την Δημοτική Αρχή δόθηκε εντολή και ήδη η ΔΕΥΑΙ προχωρά στην κατασκευή των απαραίτητων έργων ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση. Μεταξύ των άλλων η Δημοτική Επιχείρηση ανέλαβε την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου διανομής, μήκους 1200 μέτρων και την ανακατασκευή της δεξαμενής με την τοποθέτηση και συστήματος συμπίεσης.

Σήμερα ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος επισκέφθηκε το Κολωνιάτι και ενημερώθηκε επί τόπου από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΙ Κώστα Γιωτάκη για την εκτέλεση των εργασιών.

Το σύνολο των εργασιών θα έχει ολοκληρωθεί την Μεγάλη Πέμπτη και από την Μεγάλη Παρασκευή όλα τα σπίτια του χωριού θα υδροδοτούνται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More