<--! -->

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οριοθέτηση πληγέντων περιοχών από κατολισθήσες - πλημμύρες

Δημοσιεύτηκαν στο Φύλλο της Κυβερνήσεως (4-4-2011) οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν τις οριοθετήσεις περιοχών για την αποκατάσταση ζημιών από τις κατολισθήσεις του 2010 της Π.Ε. Ιωαννίνων και αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2010 στις Π.Ε. Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
Ειδικότερα οι περιοχές που οριοθετήθηκαν ως πληγείσες από κατολισθήσεις στην Π.Ε. είναι οι εξής: Δροσοχώρι, Δαφνούλα, Μουζακαίοι, Μάζια, Χρυσοβίτσα, Ανήλιο, Άρδοση, Σιστρούνι, Σενίκο, Πολύγυρος, Ιτέα, Πράμαντα, Ελληνικό, Δελβινακόπουλο, Ελεύθερο, Πλαγιά.
Οι περιοχές που οριοθετήθηκαν ως πληγείσες από τις πλημμύρες είναι οι εξής:
Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων: Ελεούσα, Βουνοπλαγιά, Περάτη, Κουκλέσι, Μουσιωτίτσα, Πέραμα, Αμφιθέα, Πεδινή, Κατσικά, Βασιλική, Δροσοχώρι, Καστρίτσα, Κουτσελιό, Λογγάδες, Μουζακαίοι, Χαροκόπι, Ανατολή και Νήσος.
Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας: Γλυκή, Βρυσέλλα Κυπάρισσος, Κορίτιανη.

Αρμόδια Υπηρεσία για το έργο της αποκατάστασης των ζημιών των κτιρίων είναι ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Ν. Κοζάνης. Για την υποβολή αίτησης από τους ενδιαφερόμενους, ορίστηκε ημερομηνία έξι μηνών από τη δημοσίευση των αποφάσεων στο Φ.Ε.Κ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More