<--! -->

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πεντάρα στο ρελαντί για τον ΠΑΣ

Με πέντε τέρματα φιλοδώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον άτυχο Διαγόρα στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Football League. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με μόνο 13(!) ποδοσφαιριστές στην αποστολή, παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης με σκορ 5-0. Με το αποτέλεσμα αυτό, το συγκρότημα του Στεφάν Ντεμόλ αύξησε την διαφορά του από τον 2ο Παναιτωλικό στους 4 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 46 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είχαν πολύ δύσκολο έργο. Μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο αρχηγός των κυανέρυθρων, Σπάρταλης τραυματίστηκε και στην θέση του πέρασε ο νεαρός Μαριετάκης.

Στο 18' στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Σκούφαλης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Σιαλμά, ο οποίος με ωραίο τρόπο πλάσαρε τον Ταμπάση κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Επτά λεπτά αργότερα οι δύο παίκτες των κυανόλευκων συνδυάστηκαν και πάλι με επιτυχία: Ο Σκούφαλης μπήκε στην περιοχή του Διαγόρα, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά στον Σιαλμά, ο οποίος με προβολή από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Στο 30ο λεπτό και μετά από σύγχυση στην περιοχή των ροδιτών, η μπάλα έφτασε στον Σκούφαλη που έκανε άψογο κοντρόλ με το στήθος και με ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ για τους γιαννιώτες.

Στο 58' ο Κεϊτά πήδηξε ψηλότερα απ' όλους, έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Χειμωνέττος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 74ο λεπτό, ο Σκούφαλης και πάλι σε ρόλο δημιουργού εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κώτσιος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4-0 για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 5-0 για την ομάδα της Ηπείρου έκανε στο 86' με κεφαλιά ο Μιχαήλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος (62' Πατσατζόγλου), Μιχαήλ, Κώτσιος, Κεϊτά, Σκούφαλης, Ανδράλας (75' Κυριάκος), Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς (63' Φουρτάδο), Τζάνης.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Σπάρταλης (12' Μαριετάκης), Γκούτμαν, Ρέγες, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Καρπαθάκης, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι υπόλοιποι αγώνες της 28ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26/3
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0 (45' Μπουλούτ)

Κυριακή 27/3
Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλιθέα 1-0 (45'+2' πεν. Ντοριβάλ)
Εθνικός Αστέρας - Πανθρακικός 1-1 (17' Παπαζούδης - 67' πεν. Ρομπέρ)
Δόξα Δράμας - Εθνικός 4-0 (45' Σιάκκας, 51' Χατζηπαντελίδης, 78' Χλωρός, 93' Μαρκόφσκι)
Θρασύβουλος - Ηλιούπολη 1-1 (7' Ζαχαρόπουλος - 27' Στεφανίδης)
Πιερικός - Τρίκαλα 2-0 (72' Χατζής, 85' Πουλάκος)
Λεβαδειακός - Αγροτικός Αστέρας (87' Μπεγκόνια)

Δευτέρα 28/3
Βέροια - Ιωνικός 2-1 (5' Βεργώνης, 78' Σαϊτιώτης - 61' Τομάς)
ΠΑΣ Γιάννινα - Διαγόρας 5-0 (18', 25' Σιαλμάς, 30' Σκούφαλης, 74' Κώτσιος, 86' Μιχαήλ)

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More