<--! -->

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο Αλβανούς στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, 30 και 28 ετών αντίστοιχα και δύο Έλληνες 41 και 42 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία επιβατικά αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα και τα παρακολούθησαν. Τα δύο από αυτά που οδηγούσαν οι Αλβανοί, ακινητοποιήθηκαν και σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν συνολικά έξι σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 191 κιλών. Στη συνέχεια στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες επιβαίνοντες στο τρίτο αυτοκίνητο και οι οποίοι ενεργούσαν ως προπομποί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά και τα τρία αυτοκίνητα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

  
Συγχρόνως, στα Ιωάννινα αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα γιατί είχαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,5 γραμμαρίων. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 14,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 340 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More