<--! -->

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των αθλητών του NOI

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ενόψει έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που περιλαμβάνει σημαντικές υποχρεώσεις για την Γιαννιώτικη Κωπηλασία εντός κι εκτός συνόρων.

Ήδη οι Γ. Τσίλης, Γ. Τζιάλλας, Μιχ. Ναστόπουλος και Βασίλης Τζανίνης κλήθηκαν από την Εθνική Ομάδα και έλαβαν μέρος σε προπονητικό κοινόβιο στο Σχινιά. Παράλληλα, οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. όλων των κατηγοριών συνεχίζουν την προπόνησή τους στα Γιάννινα, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης της ΕΚΟΦΝΣ, τα αποτελέσματα του οποίου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επικείμενη στελέχωση του εθνικού συγκροτήματος της Κωπηλασίας.
Στην συγκεκριμένη προκριματική διαδικασία, που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Μαρτίου στο Σχινιά αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και ο επικεφαλής προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Θύμιος Βλάχος. «Συνεχίζουμε εντατικά την προπόνησή μας στην λίμνη και στις κλειστές αίθουσες του Ομίλου, όταν ο καιρός δεν επιτρέπει να βγάλουμε τις βάρκες. Στόχος μας είναι πλέον ο αγώνας αξιολόγησης του Μαρτίου, όπου φιλοδοξούμε οι αθλητές μας να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις», τόνισε ο κ. Βλάχος, συμπληρώνοντας ότι ήδη το επίπεδο των  Γιαννιωτών κωπηλατών είναι πολύ υψηλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν.Ο.Ι. ξεκινά τη νέα περίοδο έχοντας ενισχυμένες τις τάξεις των αθλητών του στις μικρές κατηγορίες με δεκάδες νέα αγόρια και κορίτσια, που κάνουν αυτό το διάστημα τα πρώτα βήματά τους στην Κωπηλασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More