<--! -->

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Επίδειξη δύναμης από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, που διέσυρε εντός έδρας την ομάδα της Βέροιας με 5-0 για την 24η αγωνιστική της Football League. Μετά από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Πιερικό, οι πρωτοπόροι της Football League πέτυχαν εμφατική νίκη επί της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και απέδειξαν ότι δίκαια είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο στην Super League. Το σκορ της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αφού οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Δύο γκολ για τους γιαννιώτες πέτυχε ο Μπακαγιόκο, κι από ένα ο Σιαλμάς, Ντε Βινσέντι και Σκούφαλης.

Γκολ όμως έβρεξε και στην αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Πανθρακικό. Οι θεσσαλοί επιβλήθηκαν με το εμφατικό 4-0 της ομάδας της Κομοτηνής κι εκμεταλλευόμενοι το χτεσινό στραβοπάτημα της Δόξας Δράμας, έκαναν σημαντικό βήμα για την είσοδο τους στα πλέι οφ. Τα γκολ για τον ΑΟΤ πέτυχαν οι Μανουσάκης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης και Σαρακατσάνος.

Στη Ρόδο, ο Διαγόρας έμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Εθνικό. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη θα μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς, αν ο Ζλάτκοβιτς ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 45ο λεπτό.

Η Καλλιθέα πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο με 4-1, βάζοντας τους θεσσαλονικείς σε περιπέτειες. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Πλατέλλας, Καλτσάς, Παπαναστασίου και Παραράς, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Στεφανίδης.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε και ο Πιερικός, που επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Κατερίνη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 75' ο Γιαζιτζόγλου. Τέλος, με 2 γκολ του Τόμας ο Ιωνικός απέδρασε με το διπλό από την Ηλιούπολη, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26/2
Δόξα Δράμας - Παναιτωλικός 0-1 (45' Mπαϊκαρά)

Kυριακή 27/2
ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 5-0 (13' Σιαλμάς, 59', 69' Μπακαγιόκο, 74' Nτε Βινσέντι, 81' Σκούφαλης)
Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (75' Γιαζιτζόγλου)
Αγροτικός Αστέρας - Καλλιθέα 1-4 (26' Στεφανίδης - 11' Πλατέλλας, 51' Καλτσάς, 77' Παπαναστασίου, 85' Παραράς)
Τρίκαλα - Πανθρακικός 4-0 (21' Μανουσάκης, 58' Μίνγκας, 68' Κοντογουλίδης, 82' Σαρακατσάνος)
Ηλιούπολη - Ιωνικός 0-2 (63', 86' Τόμας)
Διαγόρας - Εθνικός 0-0

Δευτέρα 28/2
18:00GR Λεβαδειακός - ΟΦΗ
19:00GR Θρασύβουλος - Εθνικός Αστέρας

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More