<--! -->

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Eπίσημη πρώτη για το iPad στην Ελλάδα


Ενα χρόνο μετά την πρώτη του εμφάνιση το iPad έρχεται στην Ελλάδα μέσω του επίσημου καναλιού διανομής της Apple στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο ως το Σάββατο ο επίπεδος υπολογιστής της Apple θα είναι διαθέσιμος σε επιλεγμένα καταστήματα, στα οποία θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως -όσον αφορά στην Αθήνα- θα περιλαμβάνονται τα δύο καταστήματα με προϊόντα της εταιρείας στο Κολωνάκι και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις τιμές αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, πηγές προσκείμενες στον αντιπρόσωπο της αμερικανικής εταιρείας κάνουν λόγο για τιμές που θα είναι κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα της Apple. Ενδεικτικά σημειώνουμε πως η "απλή" έκδοση του iPad με 16 GB μνήμη και σύνδεση μόνο μέσω ασύρματων δικτύων κοστίζει στο γερμανικό online κατάστημα της Apple 499 ευρώ.

Η διάθεση του iPad στην Ελλάδα είχε αρχικά εκτιμηθεί πως θα ξεκινούσε τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού στο μεταξύ είχε κυκλοφορήσει η έκδοση 4.2 του λειτουργικού συστήματος iOS που έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Ενδεχομένως, ωστόσο, η άφιξη της συσκευής στη χώρα μας να γίνεται με αρκετή καθυστέρηση, δεδομένου πως όσοι δεν μπορούσαν να... συγκρατηθούν έσπευσαν να το προμηθευτούν από άλλα κανάλια διανομής, κυρίως μέσω διαδικτυακών καταστημάτων. Στο μεταξύ, η Apple ετοιμάζεται για την έκδοση 2 του iPad η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί -κατά πάσα πιθανότητα- το αργότερο ως τον Ιούνιο.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More