<--! -->

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συνεληφθη ο δραστης της στυγερης δολοφονιας στους Φιλιατες

Συνελήφθη το απόγευμα σε δασική περιοχή των Φιλιατών, ο 25χρονος κτηνοτρόφος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 20χρονη φοιτήτρια.

Ο δράστης μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε με το αγροτικό του αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε έξω από την πόλη των Φιλιατών.

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια σκύλου - ανιχνευτή, τον εντόπισαν, τον εγκλώβισαν σε δύσβατη περιοχή και τον συνέλαβαν.

Πως έγινε το φονικό

Άναυδοι έμειναν όσοι βρίσκονταν στον κεντρικό δρόμο της πόλης των Φιλιατών στη 1.30 μετά το μεσημέρι, καθώς είδαν τον 25χρονο κτηνοτρόφο από την περιοχή τους, να καταφέρει κτυπήματα σε μαχαίρι στο λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν η φοιτήτρια με την παρέα της και τη φώναξε για να μιλήσουν.

Λίγα λεπτά αργότερα, διαπληκτίστηκαν και ο κτηνοτρόφος έβγαλε από το αυτοκίνητο ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την 20χρονη, η οποία καταγόταν από χωριό της Παραμυθιάς.
Η άτυχη φοιτήτρια της Νοσηλευτικής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας 20χρονη, όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε, παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί, για να την κρατήσουν στη ζωή.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More