<--! -->

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Εκδηλωση για την Παγκοσμια Ημερα Ασφαλους Διαδικτυου στα Παλαια Σφαγεια

Το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καλεί γονείς, μαθητές και φοιτητές στην εκδήλωση που διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο (Πολυχώρος Παλαιά Σφαγεία). Σκοπός της εκδήλωσης είναι πρωτίστως να ενημερώσει το κοινό για θέματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η ΙΕΕΕ είναι η Διεθνής Ένωση Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών (www.ieee.org). Είναι ένας μη κερδοσκοπικός επαγγελματικός οργανισμός και στοχεύει στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και αριστείας με σκοπό την πρόοδο της ανθρωπότητας. Στο πλαίσιο αυτό έχουν θεσπιστεί και τα φοιτητικά παραρτήματα της ΙΕΕΕ που καλύπτουν τον φοιτητικό χώρο. Το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012 από μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής του ιδίου Πανεπιστημίου.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:40 - 19:00    Ώρα προσέλευσης κοινού
19:00 – 19:30    Ομιλία με θέμα “Εθισμός στο Διαδίκτυο και πώς αντιμετωπίζεται” με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κούτρα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
19:30 – 19:50    Ομιλία με θέμα “Ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο” (παρουσίαση από μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής)
19:50 – 20:05     Ομιλία με θέμα “Ηλεκτρονικές Συναλλαγές και ασφάλεια” (παρουσίαση από μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής)
20:05 – 20:30    Συζήτηση και επίδειξη τεχνικών προστασίας (παρουσίαση από μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής)

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More