<--! -->

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συναντησεις Περιφερειαρχη Ηπειρου με Υπουργους Δημοσιας Ταξης και Εσωτερικων

Διαδοχικές συναντήσεις με τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια και Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, είχε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στη συνάντηση που είχε στα Ιωάννινα (Παρασκευή 1.2.2013) με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, ο Περιφερειάρχης συζήτησε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας μη Νόμιμων μεταναστών στην Ήπειρο, για το οποίο το Υπουργείο προκρίνει το χώρο των εγκαταστάσεων του Κ.Τ.Ε.Ο. της Κακαβιάς. Ο Περιφερειάρχης, ζήτησε επίσης τη συνδρομή του Υπουργού, στο αίτημα της Περιφέρειας για ανέγερση νέου σωφρονιστικού καταστήματος στην Π.Ε. Ιωαννίνων, ενώ τέθηκαν και άλλα θέματα που έχουν σχέση με την αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας στην Ήπειρο.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών- που έγινε στο Μέτσοβο το Σάββατο– ο Περιφερειάρχης ζήτησε την παρέμβασή του προκειμένου να προχωρήσει η εκταμίευση των πιστώσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη Διοικητική Μεταρρύθμιση.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More