<--! -->

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Λεβαδειακος-ΠΑΣ Γιαννινα: Εισιτηριο για Ευρωπη

Μάχη... πεντάδας δίνουν σήμερα (19:30, Nova 1) Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα... Ευρώπης.

Ο Λεβαδειακός θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και με τη δύναμη της έδρας του να φτάσει στη νίκη που θα τον εδραιώσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου και Πινέιρο.


Την ευκαιρία να μπει σε τροχιά πλέι οφ θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά, με το να διεκδικήσει τη νίκη. Εκτός πλάνων βρίσκεται μόνο ο τιμωρημένος Πάντος, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κολοβέτσιου. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Φεγκρούς, Ταμπάσης, Οικονόμου, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Κειτά, Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης, Αυγενικού, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Γεωργίου, Μπέριος, Κοροβέσης και Γιάκος.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More