<--! -->

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δοκιμασιες για την Εθνικη Ομαδα - περασαν 85 κωπηλατες του Ν.Ο.Ι.

Άλλο ένα εργομετρικό τεστ διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κωπηλασίας, στο πλαίσιο των δοκιμασιών που κάθε χρόνο τέτοια εποχή διεξάγει η ΕΚΟΦΝΣ, προκειμένου να επιλέξει αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα για τις Εθνικές της Ομάδες.

Το τελευταίο αυτό τεστ ολοκληρώθηκε σήμερα υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Τόλη Παλαιοπάνου. Δοκιμάστηκαν συνολικά 85 Γιαννιώτες κωπηλάτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και οι επιδόσεις που κατέγραψαν ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετικές! Τα πολύ καλά αυτά αποτελέσματα οφείλονται φυσικά στην συστηματική προετοιμασία των αθλητών του Ν.Ο.Ι. η οποία γίνεται σε καθημερινή βάση, με την φροντίδα του έμπειρου τεχνικού τιμ του Ομίλου.

Την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των Γιαννιωτών αθλητών εξέφρασε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δοκιμασιών ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος. Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει ένα ακόμη προπονητικό κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, που αφορά τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και ο κ. Βλάχος τόνισε ότι η εκπροσώπηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων σ’ αυτό θα είναι ενισχυμένη.

Ξανά στη λίμνη
Στο μεταξύ, με την βελτίωση του καιρού οι βάρκες του Ν.Ο.Ι. επέστρεψαν στα νερά της Παμβώτιδας, για να συνεχίσουν τις καθημερινές προπονήσεις τους στο υγρό στοιχείο! Σ’ αυτό συνέβαλε βέβαια και η πτώση που σημείωσε τις τελευταίες ημέρες η στάθμη της λίμνης, η οποία μετά τις έντονες βροχές το τελευταίο διάστημα είχε ανέβει πολύ ψηλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More