<--! -->

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Διημερη επισκεψη Τουρκων Tour Operators

Αντιπροσωπεία από τριάντα περίπου Τούρκους Tour Operators και δημοσιογράφους θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα από τις 16 μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει δημιουργήσει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών και σε συνέχεια των επισκέψεων που είχαν γίνει στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης  Τύπου εξήρε το έργο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και σημείωσε ότι η επίσκεψη των Τούρκων αποτελεί μία καλή ευκαιρία για προβολή της περιοχής και προσέλκυση τουριστών. Άλλωστε πρόκειται για τους μεγαλύτερους Tour Operators της Τουρκίας, οι οποίοι εξ αρχής είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τα Γιάννινα και την Ήπειρο.

«Μέσα από τις επισκέψεις που έχουμε πραγματοποιήσει, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση εκδρομών, οδικών και αεροπορικών προς τα Γιάννινα. Εμείς στο διήμερο αυτό, πέρα από το πρόγραμμα επισκέψεων που θα γίνει, θα τους κάνουμε μία συνολική παρουσίαση της Ηπείρου.

Είναι μία σημαντική προσπάθεια και ελπίζουμε να αποδώσει καρπούς. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής τα οποία δούλεψαν με πολύ μεράκι και με συντονισμένα βήματα για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα», τόνισε ο Δήμαρχος.

«Στόχος μας ήταν να οργανώσουμε την επίσκεψη αυτή όσο το δυνατό γρηγορότερα καθώς θέλαμε να προλάβουμε τον προγραμματισμό για την θερινή περίοδο. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, αλλά θέλουμε να κάνουμε πράγματα. Ελπίζουμε ότι με το πέρας της επίσκεψης των Τούρκων πρακτόρων θα είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκεκριμένες ανακοινώσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χήτος.

Το βασικό πρόγραμμα της επίσκεψης των Τούρκων περιλαμβάνει:

-         Ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης

-         Ξενάγηση στο Νησί

-         Ξενάγηση στο Μέτσοβο

-         Παρουσίαση της πόλης των Ιωαννίνων, του Νομού Ιωαννίνων και των παραλίων της Ηπείρου 

-         Συναντήσεις με τοπικούς Ξενοδόχους και Πράκτορες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More