<--! -->

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Ν.Ο.Ι. γιορταζει για μια χρονια γεματη επιτυχιες!

Μία σπουδαία χρονιά ήταν το 2012 για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία. Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων αναδείχθηκε για πολλοστή φορά Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος, σαρώνοντας τις διακρίσεις και τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι αθλητές του πέτυχαν με την Ελληνική Εθνική Ομάδα σημαντικές νίκες σε όλα σχεδόν τα περσινά Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Κύπελλα, με κορυφαία στιγμή φυσικά την τέταρτη θέση που κατέλαβαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου οι Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης με την Τετράκωπο άνευ των Ανδρών.

Όλες αυτές τις επιτυχίες θα γιορτάσει ο Ν.Ο.Ι. στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, ώρα 6 μ.μ., στο εστιατόριο του Ομίλου, στην Λιμνοπούλα.

Στα πλαίσιά της ο Ναυτικός Όμιλος θα κόψει την πίτα του για το 2013 και θα βραβεύσει τους αθλητές του που διακρίθηκαν πέρυσι στην Κωπηλασία. Συνολικά θα βραβευθούν 76 αθλητές για τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο Βαλκανικό Πρωτ/μα και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και φυσικά θα τιμηθούν οι δύο Ολυμπιονίκες του Λονδίνου. Μαζί τους θα βραβευθούν και οι προπονητές του Ν.Ο.Ι. για το σημαντικό έργο που πρόσφεραν την περασμένη χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More