<--! -->

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Δηλωση Σωτηρη Σταμου για την προκριση των Γ. Τσιλη και Γ. Τζιαλλα

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρης Στάμος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την πρόκριση των δύο Γιαννιωτών πρωταθλητών της Κωπηλασίας Γιάννη Τσίλη και Γιώργου Τζιάλλα στους τελικούς της Τετρακώπου άνευ Ανδρών, που θα διεξαχθούν στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου:

«Τα παιδιά μας μάς έδωσαν μεγάλη χαρά και μεγάλη συγκίνηση με τη νέα αυτή επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μας έπεισαν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, όσον αφορά την Κωπηλασία.
Έχουμε μεγάλες ελπίδες, με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και σύμφωνα με την συγκρότηση των πληρωμάτων στον τελικό της Τετρακώπου, ότι η ελληνική βάρκα με τους αθλητές μας θα έχει μία καλή θέση.

Και μόνο το γεγονός ότι το ελληνικό πλήρωμα συμμετέχει στον τελικό της Ολυμπιάδας αποτελεί ήδη μια μεγάλη επιτυχία. Αν καταφέρει να βρεθεί και στο βάθρο, αυτή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας και γενικότερα στα δύο ελληνικά πληρώματα, την Τετράκωπο Ανδρών και το διπλό Σκιφ Γυναικών, που προκρίθηκαν στους τελικούς, κάθε επιτυχία».

Οι τελικοί της Κωπηλασίας θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο, στις 12:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) για την Τετράκωπο και στη 1:50 μ.μ. για το διπλό Σκιφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More