<--! -->

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Συλληψη Χριστοβασιλη, αισχη στο Πανηπειρωτικο

Σύλληψη, ρίψη αβγών, γενέθλια. Ολα αυτά σε μία μέρα. Ολα αυτά σε μία ομάδα: τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ξημερώματα Σαββάτου συνελήφθη, στο κέντρο διασκέδασης του γιου του στα Γιάννενα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ηπειρωτικής ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης για χρέη (ύψους 187.000 ευρώ) του ΠΑΣ προς το Δημόσιο, τα οποία δημιουργήθηκαν στην προ Χριστοβασίλη εποχή και που δεν αναγνωρίζει, στην ολότητά της, η σημερινή διοίκηση. Ο Γ. Χριστοβασίλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι αύριο, οπότε και ορίστηκε δικάσιμος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα πήγαν στο Πανηπειρωτικό Στάδιο όχι για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση της ομάδας τους, αλλά για να συμπεριφερθούν με χυδαίο τρόπο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ των Ιωαννίνων. Ούτε την ώρα του αγιασμού δεν σεβάστηκαν, καθώς εξύβριζαν τους δημοσιογράφους, τους πέταξαν αβγά κι ένα μπουκάλι με σαμπουάν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και να εκφράσει τη δυσφορία του ο Γ. Χριστοβασίλης.

Κι όλα αυτά συνέβησαν την παραμονή των 46ων γενεθλίων του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είχε ιδρυθεί στις 8 Ιουλίου 1966, ύστερα από συγχώνευση των τοπικών ομάδων του Ατρομήτου, του Αβέρωφ και του Ολυμπιακού.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More