<--! -->

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ψηφιζουμε για το Αθλητικο Κεντρο Καλουτσιανης

Σε συνεργασία με τις εταιρείες Procter & Gamble και Carrefour Μαρινόπουλος πραγματοποιείται, σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, μια πρωτοβουλία στήριξης του Αθλητισμού.
 
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής οι δύο εταιρείες θα στηρίξουν 5 Αθλητικούς Χώρους σε όλη την Ελλάδα με έως €10.000 ανά κέντρο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε Κέντρου, αθλητικό εξοπλισμό ή εναλλακτικά, μερική ανακαίνιση του χώρου τους.

Η διαδικασία προβλέπει ότι από 14/7/2012 έως και τις 28/7/2012, το κοινό θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε 10 προεπιλεγμένους Αθλητικούς χώρους, αυτόν που θέλει να υποστηρίξει.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για το κοινό, ξεκινά το Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 και θα πραγματοποιηθεί μέσα από το  microsite www.stirizoathlitismo.gr, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα βήματα για την καταχώριση κάθε ψήφου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει σ' αυτήν πρωτοβουλία με το "Αθλητικό Κέντρο Καλούτσιανης" και καλεί όλους τους συνδημότες να στηρίξουν αυτή την υποψηφιότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More