<--! -->

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννινων καταδικαζει την επιθεση στον δημοσιογραφο του TV1

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση κουκουλοφόρων που δέχθηκε εν ώρα εργασίας ο δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV1 κ. Παναγιώτης Μπούρχας.

   Τέτοιες ενέργειες, ασχέτως φραστικών διακηρύξεων, λειτουργούν ως άλλοθι στην δράση των νεοφασιστικών ομάδων που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα και στην πόλη μας.

     Η αντίθεση ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας μας δεν μπορεί να γίνεται με επιθέσεις σε δημοσιογράφους  και στα μέσα ενημέρωσης.

     Η αντιπαράθεση των δημοκρατικών δυνάμεων προς αυτά τα φαινόμενα, επιτυγχάνεται μόνο με τη στήριξη της πολυφωνίας, της Δημοκρατίας και με την ενημέρωση για τον κίνδυνο που διατρέχει από τις  ολοκληρωτικές και φασιστικές πρακτικές  κάθε μορφής.

   Η απάντηση μας  είναι η  ελεύθερη έκφραση και η ενδυνάμωση της δημοκρατίας  και όχι ο περιορισμός της. Ευθύνη όλων μας, είναι η θωράκιση και προάσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεων του λαού μας.

    Το ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες, αλλά και όλες τις πολιτικές δυνάμεις και κοινωνικούς φορείς, χωρίς υπεκφυγές και επιλεκτικές  δημοκρατικές ευαισθησίες, να στρατευθούν στον αγώνα για περισσότερη δημοκρατία.

    Είναι ευθύνη όλων μας το αυγό του φιδιού να μη σπάσει.

   Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού TV1 και συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο για την αξιοπρεπή στάση που κράτησε.

                                   

                                Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More