<--! -->

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Ενισχυση του τουριστικου ρευματος απο την Ιταλια

Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BTM (Borsa Mediterranea del Turismo), που πραγματοποιήθηκε  στη Νάπολη της Ιταλίας, από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2012. Είναι η πρώτη φορά που η Ήπειρος είχε το δικό της αποκλειστικό περίπτερο και μάλιστα φιλοξένησε τον ΕΟΤ του Μιλάνου.

Κατά τις δύο πρώτες ημέρες τις έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού με Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν συστηματικές προσπάθειες προώθησης της Ηπείρου ως τουριστικού προορισμού από τα ιταλόφωνα στελέχη της Περιφέρειας και με έντυπα τα οποία είχαν εκδοθεί στην ιταλική γλώσσα.

Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Περιφέρειας,  ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, - και αρμόδιος για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Ηπείρου-,  κ Στράτος Ιωάννου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης έκανε επαφές με παράγοντες του Ιταλικού τουρισμού, σε μια προσπάθεια να εντείνει το ενδιαφέρον της Ιταλικής αγοράς για την Ήπειρο.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More