<--! -->

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αναβαση στα Ορη Παραμυθιας απο τον Ορειβατικο Συλλογο Ιωαννινων

Ανάβαση στα Όρη Παραμυθιάς (1318μ) θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 8 Απριλίου 2012.

Θα γίνουν δύο (3) πορείες.
Η πρώτη πορεία διάρκειας 10 ωρών (κατηγορία Γ’) θα ξεκινήσει από την είσοδο στο οροπέδιο του Σουλίου, θα ανεβεί στην Μεγάλη Ράχη, θα διασχίσει τον αυχένα ως τον Σταυρό και θα κατεβεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ελέας. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν μόνο έμπειροι ορειβάτες με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με αρκετή ποσότητα νερού.

Η δεύτερη πορεία διάρκειας 6 ωρών (κατηγορία Β’) θα ξεκινήσει από την Φροσύνη Σουλίου, θα ανεβεί στον Σταυρό και θα κατεβεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ελέας. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι ορειβάτες με καλή φυσική κατάσταση και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η τρίτη πορεία διάρκειας 5 ωρών (κατηγορία Α’) θα ξεκινήσει από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελέας, θα ανεβεί στον Σταυρό και θα επιστρέψει στον αρχαιολογικό χώρο της Ελέας. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι ορειβάτες με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Αναχώρηση 07:00π.μ. από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Αρχηγοί πορείας Γ: Γιάννης Βέρμπης, Μπάλλος Πάνος
Αρχηγός πορείας Β: Παπαρούνας Απόστολος
Αρχηγοί πορείας Α: Μπιλιούρης Σταύρος, Παπαρούνας Παύλος
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, 28ης Οκτωβρίου 17Α (εντός στοάς) καθημερινά 19:00-21:00. Τηλ. 26510-22138. http://www.orivatikos.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More