<--! -->

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Απαντηση του Δημου Ιωαννιτων για την Κεναν Μεσαρε

Με αφορμή τη νέα επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από εκπροσώπους της Επιτροπής κατοίκων για την Κενάν Μεσαρέ από τη Δημοτική Αρχή γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

-         Ο Δήμος Ιωαννιτών απάντησε στον Συνήγορο του Πολίτη, μέσα στα νόμιμα όρια,  με πλήρη φάκελο και με παράθεση όλων των στοιχείων για τις ενέργειες που αφορούν στην Κενάν Μεσαρέ.

-         Η Δημοτική Αρχή καταβάλει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της μία συντονισμένη προσπάθεια για να διορθώσει λάθη του παρελθόντος χωρίς να κινδυνεύσουν οι Γιαννιώτες με έναν βαρύ καταλογισμό χρημάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

-         Οι εκπρόσωποι των κατοίκων γνωρίζουν επακριβώς όλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

-         Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται στην τελευταία δημόσια παρέμβασή τους αποσκοπούν μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων και στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή επισημαίνει ότι τέτοια προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με τη συνεργασία. Δυστυχώς οι εκπρόσωποι των κατοίκων δείχνουν ότι επέλεξαν το δρόμο της αντιπαράθεσης με τη σημερινή δημοτική αρχή. Με τη δημοτική αρχή δηλαδή που δεν έχει την ευθύνη ούτε για την κατασκευή, πολύ περισσότερο ούτε για τον σχεδιασμό του έργου.

Παρόλα αυτά ο Δήμος θα συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλει για την διόρθωση λαθών και την επίλυση προβλημάτων εκτιμώντας ότι αυτό που προέχει είναι η εξυπηρέτηση των πολλών και όχι των λίγων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More