<--! -->

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Δηλωση του Βουλευτη Ιωαννινων Μ. Παντουλα για την ιδρυση Πολυδυναμου Ιατρειου στην Τυρια

Η απόφαση ίδρυσης από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕ.Σ.Υ.ΠΕ.) του Υπουργείου Υγείας Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Τύρια του Δήμου Δωδώνης, όπως με ενημέρωσε ο Υφυπουργός Υγείας  κ. Μιχάλης Τιμοσίδης κατά τη συνάντησή μας την Παρασκευή 6.4.2012, αποτελεί δικαίωση πολύχρονων προσπαθειών της δημοτικής αρχής του Δήμου Δωδώνης, της αντίστοιχης του τ. Δήμου Σελλών και του συνόλου των φορέων και κατοίκων της περιοχής για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

Συμπορευόμενος, όλη αυτή την περίοδο, με τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου, αισθάνομαι τη χαρά της επιτυχίας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα και ταυτοχρόνως την ανάγκη να συγχαρώ τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη για την ευαισθησία που επέδειξε.

Είμαι βέβαιος ότι το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμος Δωδώνης και το Νοσοκομείο Χατζηκώστα θα προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε το πρακτικό αποτέλεσμα από τη θετική αυτή εξέλιξη να έχει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους μιας εγκαταλελειμμένης υγειονομικά περιοχής του Ν. Ιωαννίνων.
   

                                                                  Μιχάλης Χρ. Παντούλας
                                                          Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More