<--! -->

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Διπλο παραμονης του ΠΑΣ στην Τουμπα

Ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν σε σουτ του Κυργιάκου, ο Βίλα εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Χαλκιά, πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και ανέβασε την απόδοσή του, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς στη σημαντικότερη ευκαιρία του στο 19`, ο Στέφανος Αθανασιάδης σημάδεψε το δοκάρι του Κηπουρού.

Ο Δικέφαλος ήταν γενικά καλύτερος από τον ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, αλλά η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Τσουκαλάς έχασε μία ακόμη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, αλλά η τελική του προσπάθεια δεν ήταν καλή και το 1-0 για την ομάδα των Ιωαννίνων παρέμεινε.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, παρότι ο Μπόλονι πέρασε στο ματς τους Παπάζογλου και Νιμανί, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Είχε βέβαια την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν σε θέση να δημιουργήσει ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να αναστατώσουν την άμυνα του ΠΑΣ.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι γιαννιώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους σε μία αντεπίθεση, στην οποία ο Γεωργίου εκμεταλλεύθηκε λάθος του Τσιρίλο και βγήκε τετ α τετ με τον Χαλκιά, για να κάνει εύκολα το 2-0 στο 70`.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και με τις δύο αλλαγές του Μπόλονι να συνδυάζονται κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ο Νιμανί βρήκε με κεφαλιά τον Παπάζογλου, ο οποίος με γυριστό σουτ έκανε το 2-1 στο 71`.

[via] [photo]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More