<--! -->

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αλωσε τα Πηγαδια ο ΠΑΣ

Πολύτιμη νίκη με 2-1 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπεσέρα στο 58΄ και ο Βίλα στο 82΄ πέτυχαν τα γκολ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου», που πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του. Οι «ακρίτες», που μετρούν επτά συνεχόμενες ήττες και πλέον κινδυνεύουν, μείωσαν στο 88΄ με τον Βλαχοδήμο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, με τον Σουάνη να ξεκινά στην επίθεση μαζί με τον Μαρκόφσκι και τους Πόι, Μαρσελίνιο στις πτέρυγες. Απέναντι στον ελλιπή ΠΑΣ Γιάννινα, οι «ακρίτες» πήραν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν ούτε στο 10΄ με τον Πόι (δυνατό σουτ μόλις άουτ), ούτε στο 16΄ με τον Σουάνη (αστόχησε από καλή θέση), ούτε στο 22΄ πάλι με τον Πόι (νέο δυνατό σουτ που πέρασε λίγο πάνω από την εστία). Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» απάντησε στο 35΄ με μεγάλη ευκαιρία του Γεωργίου, που βρέθηκε απέναντι από τον Βιβιανί και επιχείρησε ανεπιτυχώς να τον «κρεμάσει», για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με ακόμη μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους (44΄), όταν η κοντινή κεφαλιά του Σουάνη δεν βρήκε στόχο.

Ο ΠΑΣ ήταν ο πρώτος που απείλησε στο β΄ ημίχρονο, με το σουτ του Μπεσέρα στο 53΄ να περνάει άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κηπουρός επενέβη στην κοντινή προβολή του Μαρκόφσκι και κράτησε το «μηδέν». Τελικά, οι Γιαννιώτες έφτασαν στο γκολ στο 58΄, όταν ο Μπεσέρα δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Βιβιανί δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα του. Ο Ουζουνίδης έκανε τις τρεις αλλαγές, αλλά η κακή ψυχολογία και το άγχος ήταν φανερό στις προσπάθειες των παικτών του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε μία αντεπίθεση στο 82΄ ο Βίλα βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με συρτό σουτ έκανε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν να μειώσει στο 88΄ με ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διασώσει κάτι από το σημερινό ματς.



Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Φλίσκας, Βλαχοδήμος - Τζημόπουλος, Ζαμπρέλα, Ντάσιος, Μπεσέρα, Πάντος

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης (71΄ Νταρμπιόν), Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (64΄ Μάνταλος), Φλίσκας, Πόι, Σουάνης (64΄ Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (50΄ Ανδράλας), Πάντος, Κυριάκος (70΄ Τζάνης), Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα (90΄+ Γιάκος)

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More