<--! -->

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Λυτρωση απο τη βουλα για ΠΑΣ

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που δυσκολεύτηκε πολύ για να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Δόξας Δράμας. Οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν περιθώρια νέας απώλειας, αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 41' όταν αποβλήθηκε ο Αραβίδης, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Λυτρωτής ήταν ο Μπεσέρα, που σκόραρε με πέναλτι, εκμεταλλευόμενο το λάθος του Βέρτζου, που στο 81' υπέπεσε σε πέναλτι. Οι γιαννιώτες έφτασαν τους 21 βαθμούς, όσους η Κέρκυρα και ο Παναιτωλικός και δύο λιγότερους από Πανιώνιο και Εργοτέλη. Στους 15 έμεινε η ομάδα του Κατσαβάκη, που απέχει πλέον οκτώ βαθμούς από την ζώνη της παραμονής.

Κακό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στους Ζωσιμάδες με τις δύο ομάδες να διαγωνίζονται για το ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη και παράλληλα να μην δημιουργούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ είχε από το α' μέρος την συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο ήταν φλύαρη και οι δραμινοί είχαν κλείσει σωστά τους διαδρόμους με αποτέλεσμα ο Σέρεμετ να μην έχει πολύ δουλειά.

Λίλα και Βίλα είχαν από μία καλή στιγμή, αλλά αμφότεροι ήταν άστοχοι ενώ οι σέντρες, με τις οποίες επιχειρούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων δεν είχαν καμία τύχη. Η Δόξα από την πλευρά της απείλησε με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο (13'), ευκαιρία, που ήταν και η μοναδική της σε όλο το ματς. Ο ΠΑΣ μάλιστα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 41' εξαιτίας της αυστηρής αποβολής του Αραβίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αγωνιζόμενοι με παίκτη παραπάνω, οι γιαννιώτες αύξησαν ακόμα περισσότερο την κατοχή τους στην επανάληψη, ωστόσο το πρόβλημα, που παρουσιάζουν στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν εμφανέστατο. Είναι χαρακτηριστικό πως με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ, που δεν είχαν τύχη, οι γιαννιώτες έφτιαξαν στο β' μέρος μόλις μία καλή ευκαιρία, την οποία σπατάλησε ο Λίλα στο 57'.

Οι παίκτες του Κατσαβάκη αμύνονταν όλοι πίσω από την σέντρα και στις λιγοστές αντεπιθέσεις, που προσπάθησαν να βγάλουν δεν ανησύχησαν τον Κηπουρό. Η επιθετική δυσλειτουργία των δύο ομάδων έδειχνε πως μόνο με κάποια στημένη φάση θα σκοράρει κάποια από τις δύο και έτσι έγινε. Ο Σελίμος καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Βέρτζου και ο Μπεσέρα από τα έντεκα μέτρα νίκησε τον Σέρεμετ στο 82' λυτρώνοντας τον ΠΑΣ και τους φιλάθλους του, που έβλεπαν την ομάδα να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More